Over ons

Wil je een woning aankopen in de regio Zuid-Limburg? Ik begeleid potentiële kopers op een persoonlijke en prettige manier bij een aankoop. Voor mij bestaat er niets leukers dan het regelen, begeleiden en helpen van klanten bij de zoektocht naar een geschikte woning. Mijn naam is Maarten Buytendijk en ik ben JOUW eigen aankoopmakelaar.

Een aankoopmakelaar is voor mij vooral een vertrouwenspersoon. Ik informeer en begeleid de mensen van A tot Z bij de aankoop van een nieuw thuis!  Voor mij is het heel belangrijk dat mensen zich thuis voelen in de woning die men aankoopt.

Ik heb graag veel contact met mijn klanten over de mogelijkheden en ook zeker de onmogelijkheden van een woning. Alleen zo kunnen we samen naar het “ideale plaatje” werken.


Bouwtechnische aspecten van de woning.

Een van de belangrijkste aspecten van een woning is de bouwkundige staat van de woning. Dit zal door mij volledig gecontroleerd worden. Als gecertificeerd bouwkundige zal ik indien gewenst ook een rapport opstellen bij de aankoop van een nieuwe woning. Hierin zullen de directe en indirecte kosten en de bouwkundige staat uitgebreid toegelicht worden.

 

Maak gebruik van mijn netwerk

Laat je de aankoop van jouw woning aan mij over, dan profiteer je ook van mijn uitgebreide netwerk met o.a. een eigen hypotheekadviseur, taxateur en notaris. Hierdoor wordt je als klant volledig ontzorgt bij de diverse stappen bij de aankoop van een woning

Wil je dat ik een keer mee ga kijken naar de nieuwe woning die je al op het oog hebt? Dan spreken we dat gewoon af. Ik ben altijd bereikbaar op tel. 06-11321391. Ook als je andere vragen hebt.

 

Waarom mensen mij kiezen als hun aankoopmakelaar?


+ duidelijke focus op aankoop

+ jarenlange ervaring als makelaar in Maastricht e.o.

+ persoonlijk, betrokken en prettig in de omgang

+ realistisch: geen mooipraterij

+ ruime kennis van bouwtechnische zaken

+ groot netwerk van bouw- en financiële specialisten

+ eigen hypotheekadviseur

+ eigen taxateur

+ eigen aannemer en/of vakman

+ Engelstalige begeleiding voor aankoop van expats.