In de verkoop is dit mooi gelegen appartement met twee slaapkamers, bijkeuken en balkon met zonwering. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en is tevens voorzien van een lift en een privé berging in het souterrain.

Het appartementencomplex “Victoria Regia” is in goede staat van onderhoud en is gelegen in de wijk “Brusselsepoort” op een steenworp van winkelcentrum Brusselsepoort en op ca. 8 minuten fietsafstand van centrum Maastricht.

INDELING

Souterrain:
Praktische privé berging ca. 5m2.

Begane grond:
Entree met brievenbussen, bellentableau en volledig elektrische deuren.

3e verdieping:
Ruime entree/ hal met toegang tot de keuken, apart toilet met fonteintje, woonkamer en de slaapkamers.
De ruime woonkamer (ca.45m2) is voorzien van een parkettvloer en is zeer licht en zonnig door de grote raampartijen aan de voorzijde van de woning. De voorzijde van de woonkamer is voorzien van een balkon met uitzicht op de Via Regia.

De gesloten keuken (ca. 6,5m2) in neutrale kleurstelling is voorzien van een vinylvloer en diverse onder- en bovenkasten.
In de bijkeuken (ca.3,5m2) zijn de witgoedaansluitingen en diverse opbergmogelijkheden.

Via de overloop is er toegang tot de slaapkamers en badkamer.
– Slaapkamer 1: afmeting ca. 4.50 x 2.85m.
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 4.35 x 2.30m.

Geheel betegelde badkamer (3 m2) met douche voorzien van douchedeur en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
– recent geschilderd aan de buitenzijde.
– geheel isolerende beglazing en hardhouten kozijnen.
– De slaapkamers en keuken zijn voorzien van rolluiken.
– Winkelcentrum Brusselsepoort met een zeer gevarieerd winkelaanbod is in de directe omgeving gelegen;
– Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De servicekosten bedragen ca. € 331,- dit is incl. voorschot stookkosten, water, verzekeringen, schoonmaak en verbruik algemene ruimtes, onderhoud groenvoorzieningen, administratiekosten en opbouw reservefonds.
Gezonde VVE en goed onderhoudsplan met begroting.

Bouwjaar: 1973
Woonoppervlakte: ca. 90 m2

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste indruk!

Meer info:
Bel 043 – 785 56 33 of mail naar info@maartenbuytendijkmakelaardij.nl.

Maarten Buytendijk Makelaardij
Sibemaweg 46
6224 DC Maastricht
maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Maarten Buytendijk Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Maarten Buytendijk Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Plattegronden & prijzen

NaamBeddenBadenOppervlaktePrijsBeschikbaarheid 
plattegrond 3e verdieping21Bekijk

Locatie