In de verkoop bij Maarten Buytendijk Makelaardij is deze zeer ruime instapklare woning met 4 slaapkamers, moderne half open keuken, moderne badkamer, garage, kelder, tuin en overkapping. Gelegen in Noorbeek.

Ligging: midden in het zuid -Limburgse heuvelland op ca. 15 km van Maastricht.

Souterrain:
Ruime kelder onderverdeeld in 3 ruimtes.
– CV ruimte (ca. 3m2) met huur Hesi CV 2017.
– Een wasruimte (ca. 5,5m2) met aansluitingen voor witgoed en toegang tot de    kruipruimte.
– Hobbyruimte (ca. 13,6m2) incl. toegang tot de kruipruimte onder de keuken.

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal (7,6m2) met meterkast en opgang naar de eerste verdieping. Tevens is hier de toegang tot het souterrain (ca. 23 m2) en het woon/leefgedeelte.

De ruime woon/zitkamer (ca.30m2) is voorzien van een laminaatvloer en een gezellige houthaard. De woonkamer is onderverdeeld in een zitkamer en eetkamergedeelte. Door de grote openslaande deuren aan de achterzijde is er toegang tot de tuin.

Keuken(2017) en eetkamergedeelte (22,7m2): De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u gebruik maken van een koelkast, diepvriezer, vaatwasser, combitron, inductie kookplaat en afzuigkap.

Tussen het woonkamergedeelte en eetkamer is er tevens toegang tot de inpandige garage (14,9m2) met sectionaalpoort en het toilet incl. mechanische ventilatie.

Tuin:
Fraai aangelegde tuin (ca. 90m2) voorzien van een overkapping (2011) met ingebouwde spotjes en een gezellig terras van siertegels. Verder kenmerkt de tuin zich door een tuinhuis en een achterom.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, de overloop, separaat toilet, de badkamer en de opgang naar de tweede verdieping.

– Slaapkamer 1: afmeting ca. 3,90 x 3,75 m. voorzien van laminaatvloer
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 4,00 x 2,70 m. voorzien van laminaatvloer
– Slaapkamer 3: afmeting ca. 4,60 x 3,00 m. voorzien van laminaatvloer

De geheel betegelde badkamer (2017) (ca. 2,70 x 3,10) is voorzien van ligbad, douchecabine, design radiator en dubbele wastafel.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich slaapkamer 4: afmeting ca. 4,63 x 4,49 m voorzien van houten vloer en een dakkapel (ca.2007)

Bijzonderheden:
Bouwjaar: ca.1973
Woonoppervlakte: ca. 148 m2
Perceeloppervlakte: 297 m2

– Geheel instapklaar!
– spouwmuurisolatie
– Geheel kunststof kozijnen en isolerende beglazing
– Geheel rolluiken
– elektrische sectionaalpoort garage
– CV ca. 2017 huur (hesi)
– Keuken en badkamer 2017
– horren voor elk raam.

Meer info:
Bel 043 –785 56 33 of mail naar info@maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Maarten Buytendijk Makelaardij
Sibemaweg 46
6224 DC Maastricht
maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Maarten Buytendijk Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Maarten Buytendijk Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Plattegronden & prijzen

Locatie