*** VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

*** DEZE WONING IS BESCHIKBAAR VANAF FEBRUARI 2020 ***

In de verkoop bij Maarten Buytendijk Makelaardij is deze gemoderniseerde instapklare tussenwoning met 3 slaapkamers, moderne open keuken, ruime tuin met achterom en berging. Gelegen in de populaire en kindvriendelijke Maastrichtse wijk Hazendans.

Ligging: Nabij scholen, winkels, recreatie en ontspanning.

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal (ca. 7m2) met geheel betegelde toilet en fonteintje, meterkast en opgang naar de eerste verdieping en het woon/leefgedeelte.

De moderne woonkamer (ca.28m2) is voorzien van een parketvloer en is onderverdeeld in een zitkamer en eetkamergedeelte. Door de ramen aan de voor- en achterzijde is de woonkamer licht en zonnig. Tevens is er een berging of trapkast aanwezig.

De open keuken is voorzien van koelkast, RVS- afzuigkap, elektrische oven, 5-pits gaskookplaat en vaatwasser. Tevens geeft de keuken toegang tot de tuin.

Tuin:
Fraai aangelegde tuin (ca. 50m2) voorzien van een stenen berging voorzien van elektra. Verder kenmerkt de tuin zich door mooie beplanting in combinatie met klinkers, een achterom en tevens een speciale houten fietsenberging.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, de overloop, de badkamer en de berging met witgoedaansluitingen en CV-installatie.
De gehele eerste etage is voorzien van nieuwe laminaatvloer.

– Slaapkamer 1: afmeting ca. 4,50 x 2,10 m.
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 4,50 x 2,90 m.
– Slaapkamer 3: afmeting ca. 2,95 x 2,10 m.

De geheel betegelde badkamer (ca. 2,10 x 2,15) is voorzien van ligbad en dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van zowel mechanische als natuurlijke beluchting.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: ca.1997
Woonoppervlakte: ca. 80 m2
Perceeloppervlakte: 128 m2

– Geheel gerenoveerd in 2013
– Geheel hardhouten kozijnen en isolerende beglazing (beneden HR++ 2018)
– Geheel rolluiken
– CV. 2008 huur (maandelijks opzegbaar)
– Nieuw schilderwerk buitenkant 2018
– Moderne wijk en architectuur

Meer info:
Bel 043 –785 56 33 of mail naar info@maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Maarten Buytendijk Makelaardij
Sibemaweg 46
6224 DC Maastricht
maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Maarten Buytendijk Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Maarten Buytendijk Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

 

 

Plattegronden & prijzen

NaamBeddenBadenOppervlaktePrijsBeschikbaarheid 
plattegrond begane grondBekijk
Plattegrond eerste verdieping31Bekijk

Locatie