*** VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

In de verkoop bij Maarten Buytendijk Makelaardij is deze verrassend ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers, tuin, achterom en zolderverdieping in de populaire wijk “Scharn”

Ruime tussenwoning gelegen op een rustige locatie. Nabij scholen, UWC, winkels, AZM, recreatie en toegangswegen naar de A2.

Souterrain:
Kelderruimte (ca. 17m2) voorzien van CV en witgoedaansluitingen.

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal voorzien van toilet met fonteintje. Tevens is hier de meterkast, toegang tot het woon/leefgedeelte en het souterrain.

De woonkamer (ca.31m2) is geheel voorzien van een tegelvloer, houthaard en stucwerk. De woonkamer is door de ramen aan de voor- en achterzijde licht en zonnig. Aan de achterzijde staat het eetkamergedeelte in verbinding met de keuken.

De achterzijde van de woonkamer geeft toegang tot de tuin door middel van een kunststof schuifpui. Zo heeft u vanuit de woonkamer ook gelijk contact met de tuin.

Goed onderhouden keuken met diverse onder- en bovenkasten, afzuigkap, vaatwasser, elektrische oven, gaskookplaat en koelkast.
Ook vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

Tuin:
De tuin (ca. 62m2) met een kunststof overkapping op het noord-westen gelegen is voorzien van een achterom en een stenen berging (ca. 10m2).

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers voorzien van laminaatvloer, overloop, berging en de badkamer .

– Slaapkamer 1: afmeting ca. 3.95 x 3.75 m.
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 3.85 x 3.05 m.
– Slaapkamer 3: afmeting ca. 2.85 x 2.50 m.
– Badkamer: afmeting ca. 2.10 x 1.55 m.

De badkamer is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, 2e toilet, inloopdouche, designradiator en badmeubel met enkele wastafel.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich de zolderverdieping welke te bereiken is via een vlizotrap.

 

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte: ca. 105 m2
inhoud: 350m3
Perceeloppervlakte: 143 m2

– Geheel dubbel glas
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen
– Moderne meterkast
– CV installatie 1995 met geiser
– Perfecte ligging ten opzichte van AZM, centrum, bus/trein, universiteit en diverse uitvalswegen

Meer info:
Bel 043 – 785 56 33 of mail naar info@maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Maarten Buytendijk Makelaardij
Sibemaweg 46
6224 DC Maastricht
www.maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Maarten Buytendijk Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Maarten Buytendijk Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Plattegronden & prijzen

Locatie