***  WEGENS ZEER GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZULLEN ER GEEN BEZICHTIGINGEN MEER WORDEN INGEPLAND ***

In de verkoop bij Maarten Buytendijk Makelaardij is deze zeer ruime half vrijstaande instapklare woning met 3 slaapkamers, moderne open keuken, inpandige garage en ruime tuin. Gelegen in de Maastrichtse wijk Scharn

Ligging: Nabij scholen, winkels, recreatie en ontspanning en diverse verbindingswegen naar de A2, het heuvelland of richting Luik.

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal met toilet en fonteintje, meterkast en opgang naar de eerste verdieping. Tevens geeft de hal toegang tot het woon/leefgedeelte.

De ruime woonkamer met open keuken (ca.70m2) is recent gemoderniseerd (2017). De woonkamer is voorzien van een Chinese hardstenenvloer met vloerverwarming en is onderverdeeld in een zitkamer en eetkamergedeelte. In het midden van de woonkamer is er een gashaard geplaatst die zowel uit de keuken als de woonkamer te zien is.
Door de grote schuifpui aan de achterzijde is er toegang tot de tuin.

Keuken: De moderne keuken is gestyled door middel van een kookeiland en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u gebruik maken van een ingebouwde koffiemachine, een vaatwasser, combitron, inductie kookplaat, koelkast en modern afzuigsysteem.
De keuken is tevens voorzien van een tv aansluiting.

Het eetkamergedeelte geeft tevens toegang tot de inpandige garage (ca.14m2) voorzien van elektrische sectionaalpoort.

Tuin:
Geheel met natuursteen betegelde onderhoudsvriendelijke tuin (ca. 65m2). Voorzien van tuinverlichting en geheel nieuwe elektra (2020).

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers (3 mogelijk), de overloop, de badkamer en de opgang naar de tweede verdieping.

– Slaapkamer 1: afmeting ca. 5,40 x 4,90 m. voorzien van laminaat en inloopkast
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 3,65 x 2,10 m. voorzien van laminaat

De half betegelde badkamer (ca. 2,43 x 3,02) is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, designradiator, handdoekenkast, inbouwspots en dubbele wastafel met meubel. De badkamer is voorzien van mechanische en natuurlijke beluchting.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer met een aparte CV ruimte met witgoedaansluitingen.

– Slaapkamer 4: afmeting ca. 4,14 x 3,85 m. voorzien van vinylvloer en twee dakramen (2017)

 

Bijzonderheden:
Bouwjaar: ca.1986
Woonoppervlakte: ca. 130 m2
Perceeloppervlakte: 217 m2

– Dakisolatie
– Geheel kunststof kozijnen en isolerende beglazing
– Elektrische sectionaalpoort garage
– CV installatie 2014
– Geheel gemoderniseerd in 2017
– Beneden verdieping geheel vloerverwarming
– Goede locatie en instapklaar

Meer info:
Bel 043 –785 56 33 of mail naar info@maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Maarten Buytendijk Makelaardij
Sibemaweg 46
6224 DC Maastricht
maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Plattegronden & prijzen

Locatie