Verrassend ruim en volledig instapklaar appartement met twee slaapkamers, separate inpandige berging en balkon met rolluiken. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Het complex is tevens voorzien van een lift en een privé berging in het souterrain.

Het kleinschalige appartementencomplex is in goede staat van onderhoud en is gelegen in de wijk “Nazareth” op ca. 5 min. fietsafstand van het centrum van Maastricht. Het complex beschikt over een lift, fietsenstalling, parkeerkelder en is vanuit meerdere zijden toegankelijk. Tevens is dit complex gunstig gelegen ten opzichte van de Groene Loper, het NS-station, scholen, Internationale School, winkels, stadscentrum, autosnelwegen en recreatiemogelijkheden

INDELING

Souterrain:
Het appartement beschikt over een eigen, afgesloten privé berging (ca. 6m²) in het souterrain welke voorzien is van licht. Tevens is hier een gezamenlijke fietsenstalling gelegen. Het Souterrain is zowel met de lift als met de trap bereikbaar.

Begane grond:
Entree met bellentableau, intercominstallatie, brievenbussen, trappenhuis en lift.

3e verdieping:
Ruime entree/ hal met apart toilet met fonteintje en inbouwspots. Tevens toegang tot woonkamer, badkamer en de slaapkamers.
De ruime woonkamer met open keuken (totaal ca.30m2) is voorzien van een laminaatvloer en is zeer licht en zonnig door de grote raampartijen aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is tevens voorzien van sunscreens. Het balkon is geheel afsluitbaar door middel van rolluiken en beschikt over een vlonder met buitenverlichting.

De open keuken in neutrale kleurstelling is voorzien van koelkast, diepvriezer, elektrische oven, 5 pits gaskookplaat, recirculatie afzuigkap en diverse onder- en bovenkasten.
De keuken is afgewerkt met natuurstenen wandtegeltjes en led verlichting.

Via de overloop is er toegang tot de slaapkamers voorzien van laminaatvloer en de badkamer.
– Slaapkamer 1: afmeting ca. 4.30 x 2.70m.
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 3.55 x 1.80m.

Geheel betegelde badkamer (2014) voorzien van vloerverwarming, ligbad met douchescherm, nieuwe design radiator, badmeubel met enkele wastafel.

Bijzonderheden:
– Nieuw schilderwerk
– Geheel isolerende beglazing en kunststof kozijnen (2016)
– De slaapkamers en balkon zijn voorzien van rolluiken.
– Eigen berging (ca. 6m2) in het souterrain
– Alle leidingen zijn in de muur weggewerkt
– Bijdrage VVE is € 170,12 per maand (appartement en berging); inclusief water, reservering onderhoud, poetsen algemene ruimtes, glas-en opstalverzekering.
– Separate entrée aan de achterzijde van het complex met toegang tot de berging.
– Uitstekend gelegen ten opzichte van winkelcentra, scholen, station, openbaar vervoer, autosnelwegen en het stadscentrum.
– CV Huur 2008 (huurcontract loopt af okt. 2020)
– Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het complex.

Bouwjaar: 1987
Woonoppervlakte: ca. 71 m2
Inhoud: 216m3

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste indruk!

Meer info:
Bel 043 – 785 56 33 of mail naar info@maartenbuytendijkmakelaardij.nl.

Maarten Buytendijk Makelaardij
Sibemaweg 46
6224 DC Maastricht
maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Maarten Buytendijk Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Maarten Buytendijk Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Plattegronden & prijzen

NaamBeddenBadenOppervlaktePrijsBeschikbaarheid 
Plattegrond 3e verdiepingBekijk

Locatie