WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZULLEN ER GEEN BEZICHTIGINGEN MEER WORDEN INGEPLAND.

 

In de verkoop bij Maarten Buytendijk Makelaardij is deze verrassend ruime eengezinswoning met GARAGE, tuin, achterom en zolderverdieping met vaste trap (4e slaapkamer) en ruime woonkamer.

Ruime tussenwonig gelegen op een rustige locatie in de wijk Eyldergaard. Nabij scholen, winkels, azm, recreatie en toegangswegen naar de A2.

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal met meterkast, trapberging en toilet voorzien van fonteintje. Tevens is hier de toegang tot de eerste etage en het woon/leefgedeelte.

De ruime woonkamer (ca.30m2) is geheel voorzien van een korreltapijt (grindvloer gesealed) en spuitwerk. De woonkamer is door de ramen aan de voor- en achterzijde licht en zonnig.

Moderne keuken (2011) met diverse onder- en bovenkasten, composiet keukenblad afzuigkap, vaatwasser, combitron, gaskookplaat en koelkast.
Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

Tuin:
De tuin (ca. 55m2) met overkapping is op het zuid-oosten gelegen en is voorzien van siertegels, pilasters met schermen (2019) en een achterom.

Garage:
De garage (ca. 16m2) aan de achterzijde van de woning is voorzien van een pannendak, elektra en een vliering.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers voorzien van laminaatvloer, overloop, de badkamer en de opgang naar de tweede verdieping.

– Slaapkamer 1: afmeting ca. 3.85 x 2.85 m. v.v. airco
– Slaapkamer 2: afmeting ca. 4.70 x 2.85 m. v.v. airco
– Slaapkamer 3: afmeting ca. 3.80 x 2.50 m.
– Badkamer: afmeting ca. 2.50 x 2.20 m.

De badkamer is voorzien van tegelvloer, ligbad, 2e toilet, douchecabine en badmeubel met enkele wastafel.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich de zolderverdieping met een aparte ruimte voor de CV installatie en witgoedaansluitingen.

Tevens is hier de 4e slaapkamer (ca. 4.20 x 2.85m) voorzien van velux raam (2014) en aansluiting voor mobiele airco.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1981
Woonoppervlakte: ca. 93 m2
inhoud: 325m3
Perceeloppervlakte: 140 m2
Perceeloppervlakte garage: 18 m2

– Geheel isolerende beglazing
– Geheel houten kozijnen
– Grindvloer gesealed 2015
– HR CV combiketel 2012 eigendom
– Perfecte ligging ten opzichte van AZM, centrum, bus/trein, universiteit en diverse uitvalswegen.

Meer info:
Bel 043 – 785 56 33 of mail naar info@maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Maarten Buytendijk Makelaardij
Sibemaweg 46
6224 DC Maastricht
www.maartenbuytendijkmakelaardij.nl

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Maarten Buytendijk Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Maarten Buytendijk Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Plattegronden & prijzen

Locatie